ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στο foodhaus σκοπός μας είναι να προσφέρουμε εξαιρετικό φαγητό τόσο για τα απλά, καθημερινά γεύματα όσο και για τις πιο ξεχωριστές περιστάσεις. Τρόφιμα που ανταποκρίνονται σε όλες τις διατροφικές απαιτήσεις και συνήθειες· προϊόντα βιολογικά, κατάλληλα για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη, κατάλληλα για διατροφή υψηλή σε πρωτεΐνη, και πολλά περισσότερα, τα οποία φροντίζουμε να προσφέρουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή, με σεβασμό στο περιβάλλον και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Meat
Poultry
Seafood
Burgers
Vegetables
Fruit

ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Poke bowls με κοτόπουλο τεριγιάκι και ρύζι
Poke bowls με κοτόπουλο τεριγιάκι και ρύζι
Χρόνος Σερβίρει
10 λεπτά 3 άτομα
Δυσκολία
Lo Mein with vegetables and chicken
Lo Mein with vegetables and chicken
Χρόνος Σερβίρει
10 λεπτά 4 άτομα
Δυσκολία
Rice with squid and shrimps
Rice with squid and shrimps
Χρόνος Σερβίρει
15 λεπτά 4 άτομα
Δυσκολία
Roast Lamb
Roast Lamb
Χρόνος Σερβίρει
10 λεπτά 4 άτομα
Δυσκολία

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ FOODLOVERS!

Αποκτήστε την κάρτα επιβράβευσης foodlovers και κερδίστε βαθμούς κάθε φορά που ψωνίζετε σε ένα από τα καταστήματά μας. Για να συμμετάσχετε, απλά συμπληρώστε τη φόρμα κάρτας επιβράβευσης στην επόμενη επίσκεψή σας σε ένα από τα καταστήματά μας. 

Κάθε φορά που ψωνίζετε κερδίζετε βαθμούς. Κάθε 1 ευρώ αγορών ισοδυναμεί με 1 βαθμό. Με κάθε 500 βαθμούς μπορείτε να  κάνετε εξαργύρωση για να αποκτήσετε προϊόντα αξίας €8 σε οποιοδήποτε φυσικό μας κατάστημα.

A KXOFFEE PROJECT 

Το A Kxoffee Project είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα πώλησης και μεταποίησης καφέ που εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2013 σαν pop-up σε μια αποθήκη στην Παλιά Πόλη της Λευκωσίας, στην οδό Κλεάνθη Χριστοφίδη. Γι' αυτό κράτησαν και το όνομα A Kxoffee Project – σαν υπενθύμιση του πώς ξεκίνησαν! Η βασική τους αξία από την πρώτη κιόλας μέρα ήταν -και συνεχίζει να είναι- η συμβολή στην ήδη υπάρχουσα κουλτούρα του καφέ με κάτι νέο και διαφορετικό – τον εξειδικευμένο καφέ.

Τους ενδιέφεραν και τους εξίταραν πάντα οι εμπειρίες που ιντριγκάρουν τις ασθήσεις όπως το κρασί, η craft μπύρα και το νόστιμο φαγητό, και αυτή ακριβώς η έμπνευση είναι που τους οδήγησε να προσεγγίσουν τον καφέ με μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση.

Προμηθεύονται καφέ που τους αρέσει και ταιριάζει στο στυλ τους, δίνοντας βάση στον χαρακτήρα του. Ψήνουν και παρασκευάζουν εξειδικευμένο καφέ από διαφορετικούς τόπους προέλευσης και εκτιμούν ιδιαίτερα την εποχικότητα και τη φρεσκάδα. Δεν σταματούν να κυνηγούν τον καλύτερο και πιο φρέσκο καφέ που υπάρχει διαθέσιμος, με διαφάνεια σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από τον καρπό στο φλυτζάνι!

Η φιλοσοφία πίσω από το καβούρδισμα του καφέ του A Kxoffee Project είναι να βελτιώσει και να τονίσει τα χαρακτηριστικά προέλευσης, δηλαδή το τερουάρ, την πικιλία και τη μέθοδο επεξεργασίας του κάθε καφέ, ώστε να αναδείξουν τις προσπάθειες του κάθε παραγωγού.

BIG GREEN EGG

Το Big Green Egg είναι το δημοφιλέστερο kamado BBQ, κατασκευασμένο από τα καλύτερης ποιότητας κεραμικά υλικά. Από το 1974 μέχρι σήμερα διαμορφώνουμε τις ομορφότερες και πιο αξέχαστες εμπειρίες. Το Big Green Egg είναι το αυθεντικό. Το Evergreen.

To βρίσκετε αποκλειστικά στα καταστήματα foodhaus.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ